Wah, Nakal Sungguh Anuar Zain!

ENF kembali dengan isu terkini dengan lebih mantap. Lari dari kebiasaan, kali ini ENF tampil dengan tema lelaki. Penyanyi kegilaan ramai, Anuar Zain menjadi jejaka sampul untuk bulan november ini.

Penanpilan  Azuar Zain sebagai tatapan muka di hadapan dengan konsep dan ‘style’ yang lebih ‘fress’ serta ‘up to date’ memberikan satu kelainan dan menjanjikan kepuasan kepada peminat setia yang menunggu kemunculannya di majalah mahupun televisyen.

Biarpun telah bertahun merentasi industri seni muzik, lunak suaranya masih di tagih peminat-peminat setia yang sering menunggu kemunculan album terbarunya saban tahun.

Dengan karektor Anuar yang sopan dan gemar berfesyen menbuatkan dia seakan tidak makan dek usia lantas menyembunyikan usia sebenarnya yang jauh lebih matang dari penampilannya.

Tampil dengan konsep ‘preppy’ dan sedikit ‘retro’, jelas memberi kelainan serta menampakkan kenakalan yang tersembunyi jauh di lubuk perwatakan  Anuar Zain.

Anuar Zain juga tidak lokek berkongsi cerita peribadi bersama peminatnya. Untuk mengetahui dengan lebih lanjut cerita mengenai Anuar Zain, jangan ketinggalan untuk melayari wuuhuuonline untuk mengetahui cerita selanjutnya serta melihat fesyen-fesyen terkini olahan dan sentuhan seni dari ENF.

ohbulan!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s