Dapatkan Tiket Future Music Festival Asia 2013 Segera!

Konsert Future Music Festival Asia (FMFA)2013 bakal berlangsung di Litar Antarabangsa Sepang (SIC) pada 15 dan 16 Mac 2013. Tiket-tiket konsert Future Music Festival Asia 2013 akan mula dijual di Rock Corner Midvalley, Jumaat ini.

Bersempena dengan pelancaran jualan tiket pada 23 November ini, Rock Corner mengadakan promosi khas yang mana 1,000 pembeli tiket terawal yang beharga RM178 berpeluang mendapatkan CD PSY, Gangnam Style, secara percuma.

Promosi ini hanya sah di Rock Corner Midvalley bermula jam 6 petang. Jualan tiket secara online bermula pada hari Sabtu, 17 November 2012. Para pembeli yang berminat juga boleh melayari http://www.futuremusicfestival.asia/tickets/ atau http://www.facebook.com/futuremusicasia untuk mendapatkan mak lumat lanjut. Tiket (early-bird) berharga RM138 dan RM178 adalah sangat terhad, jadi dapatkannya segera!

Dianjurkan oleh Livescape Asia Sdn. Bhd dan Future Entertainment Australia bagi merealisasikan konsert terhebat julung kalinya diadakan di Malaysia serta terbesar Asia Tenggara.Jadi apa tunggu lagi dapatkan segera!

selebritionline

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s